Šola


Šolsko leto je naokoli. Kot partner na katerega se lahko vedno zanesete, smo tudi letos v sodelovanju z vašo šolo, skrbno pripravili vse kar bo Vaš otrok potreboval za brezskrbno naslednje šolsko leto. Da bi Vi in vaši otroci uživali v počitnicah, smo pripravili poenostavljen način naročanja ter veliko in pestro izbiro potrebščin za osnovno in srednjo šolo. Glede delovnih zvezkov, učbenikov in potrebščin naj vas ne skrbi saj smo usklajeni z vašo šolo, tako da ni strahu, da bi kupili napačne in nepotrebne delovne zvezke, potrebščine ali učbenike. Naročanje je hitro in enostavno. Za kakršna koli vprašanja smo Vam pa vedno na voljo na 051 311 771 ali 07 30 63 470.  Ker cenimo naše stranke, vas pri nakupu vseh šolskih potrebščin in delovnih zvezkov čaka še posebno darilo, ki bo razveselilo tako Vas,starše kot tudi vašega šolarja.  

Ponujamo vam dve možnosti naročanja. 

1. Naročilo z naročilnico

Naročilnico za posamezen razred natisnete, izpolnete in podpišete. Izpolnjeno naročilnico pošljete skenirano po elektronski pošti na naslov trgovina@partner.si ali jo osebno prinesete v našo prodajalno, kjer si lahko ogledate našo bogato ponudbo. Lahko pa jo tudi pošljete po pošti, na naslov Partner d.o.o.Metlika, Cesta bratstva in enotnosti 57,8330 Metlika.

UGODNOSTI OB NAKUPU PRI NAS
  • 3% popust za nakup delovnih zvezkov in učbenikov do 15.7.2019
  • 20% popust za nakup vseh šolskih potrebščin ob naročilu delovnih zvezkov in učbenikov do 15.7.2019
  • do 50% popust na izbrane šolske potrebščine in šolske torbe v naši prodajalni;izdelki se nahajajo v trgovini na posebej označenem prostoru
  • *20% popust na šolske potrebščine tudi šolarjem 1. in 2. razreda, ki delovne zvezke prejmejo v šoli  ( do 15.7.2019 )

2.Spletno naročilo
Vse komplete delovnih zvezkov lahko naročite tudi v naši spletni trgovini. To naredite tako, da najprej spodaj s klikom izberete svojo šolo. Nato pa še razred. Ko se vam ponudijo dve možnosti naročanja izberete spodnjo, kjer piše Spletno naročilo.  Ostane vam samo še, da izberete svoj komplet in kliknete "v košarico". Prosimo vas, da pri tem navedete vaše točne podatke in telefonsko številko na katero vas bomo lahko kontaktirali.

* 20% POPUST TUDI ZA 1. in 2. RAZRED
Da pridobite 20% popust pri nakupu vseh šolskih potrebščin tudi tisti, ki boste delovne zvezke prejeli v šoli, enostavno opravite spletni nakup za 1. in 2. razred v vrednosti 0,00€. Na svoj e-mail naslov boste avtomatsko prejeli promocijsko kodo za 20% popust pri nakupu vseh šolskih potrebščin. Popust boste lahko uveljavljali do 15.julija 2019. Lahko si pa natisnete naročilnico in jo izpolnjeno prinesete v našo prodajalno oz. jo pošljete po pošti na naslov Partner d.o.o. Metlika, Cesta bratstva in enostnosti 57, 8330 Metlika. 

Za pomoč lahko pokličete na 051 311 771 ali 07/30 63 470

IZBERITE SVOJO ŠOLO
 
OŠ METLIKA 
OŠ METLIKA -
podružnica SUHOR

OŠ PODZEMELJ 
OŠ DRAGATUŠ 
OŠ SEMIČ

OŠ LOKA
ČRNOMELJ